Beveiliging met zorg

Een veilige werkplek voor medewerkers, patiƫnten en gasten is onlosmakelijk verbonden met een succesvolle bedrijfsvoering binnen de zorg.

De toename van agressie in de maatschappij is zeker ook merkbaar binnen de zorgsector.
Ook de toename van het aantal patiƫnten met psychische aandoeningen neemt toe binnen ziekenhuizen. Daartegenover staan beperkingen van budgetten en een afname van het aantal handen aan de bedden door krapte.
Kortom, een cocktail waarin het risico op overbelasting, escalatie en/of incidenten aanwezig is.

 

Onze oplossing

Door het leveren van beveiligers op ad-hoc basis kan escalatie voorkomen worden en wordt uw afdeling ontlast. Uw medewerkers kunnen zich weer volledig focussen in de dingen waar zij goed in zijn. Ook uw andere gasten zullen dankbaar zijn voor een veilige omgeving.

 

Ad hoc leveren

Doordat wij op basis van ad-hoc situaties medewerkers kunnen leveren, belast veiligheid uw budget niet onevenredig zwaar. Uw eigen mensen kunnen de basistaken uitvoeren en de situaties welke zich niet laten voorspellen nemen wij voor onze rekening. Sterker nog, wij verbinden ons door een leveringsverplichting aan te gaan. U bent altijd verzekerd van de levering van deskundige beveiligers.

 

Multi-talenten

Onze grootste uitdaging vormt het vinden van de juiste beveiligers. Onze beveiligers zullen multi talenten moeten zijn. Mensen die beschikken over de juiste empathie, inzicht, mensenkennis en een goede grondhouding. Als mensen beschikken over de juiste grondhouding dan trainen en ontwikkelen wij de mensen tot zo’n multi talent die pro-actieve veiligheid en gastheerschap weet te combineren. Een talent die zich staande weet te houden in complexe omgevingen en situaties. Maar ook een talent die er staat als het om veiligheid gaat.