Zorgtoezicht door zorgstudenten

Binnen de zorg is momenteel een grote krapte in de personele bezetting. De zorgvraag van patiënten neemt echter niet af.

Mensen worden mondiger en verwachten steeds meer aandacht van uw medewerkers. In veel gevallen is dit het gevolg van een ziektebeeld van de patiënt. In veel gevallen gaat het ook om aandacht die uw medewerkers graag zouden willen geven aan de patiënten. Of het nu gaat om het maken van praatje of een patiënt steunen in moeilijke tijden, belangrijke zaken waar uw personeel nu niet aan toekomt.

In een aantal gevallen sluit de inzet van een beveiliger niet aan bij deze behoefte. Een zorgstudent echter wel. Vanuit de gedachte van onze mission statement, waarin wij oplossingen en een perspectief willen leveren, vult de zorgstudent het gat in als het gaat om aandacht voor uw patiënt.

Ook voor de ad-hoc levering van de gastvrije zorgstudent worden ingezet.
Zorgstudenten volgen allen een medische opleiding en kunnen daardoor -naast het leveren van aandacht voor uw patiënten- uw personeel ondersteunen met zorgtaken.

 

Ad hoc leveren

Doordat wij op basis van ad-hoc situaties zorgstudenten kunnen leveren, kunnen deze ook worden ingezet in geval van ziekte om basistaken van uw medewerkers over te nemen. U bent daarmee verzekerd dat de zorg voor uw patiënten gecontinueerd kan blijven.

 

Bijscholing op gebied van veiligheid

Onze zorgstudenten zullen wij binnen het trainingstraject scholen op het gebied van veiligheid. De studenten leren daarin het nut van pro-actieve veiligheid en hun meerwaarde daarin.