Beveiliging retail

Wat we doen

Onze gebleken effectieve werkwijze zorgt er voor dat uw spullen beter beschermd zijn en uw klanten een prettige sfeer ervaren in uw winkel. 
Ook uw personeel zal zich primair kunnen blijven focussen om hetgeen waarvoor zij zijn aangenomen. 

Hoe we het doen

In de aanpak van winkeldiefstal en/of agressie is het van belang dat er pro-actief opgetreden gaat worden. 
Dus niet wachten tot het feit al gepleegd is of dat men bezig is met de uitvoering, maar juist in de fase daarvoor moet men beveiligen. 
De kunst is om dit op een klantvriendelijke manier te doen. De medewerkers van Trias beheersen dit, waardoor uw winkelend publiek een prettig gevoel overhoudt aan het winkelbezoek. 

In geval van een ontdekken van een diefstal, dan ontzorgen wij de winkelier van het gehele vervolgproces tot en met de aangifte bij de politie en het uitreiken van een eventueel winkelverbod. 

Wat we nog meer doen

Natuurlijk kunnen de beveiligers uw personeel ondersteunen op momenten dat hier een gelegenheid voor is. Primair zal de focus op veiligheid liggen, maar dat sluit andere werkzaamheden niet uit.  

Insights

We maken beveiliging meetbaar

Periodiek brengen wij de effecten van onze inspanningen zichtbaar. Op basis van deze inzichten kan de strategie aangepast worden.

Rapportage

Heldere en dagelijkse rapportages zullen u helpen bij het verder opstellen van plannen. 

Gastheerschap

Gastheerschap is essentieel voor de retail. Dat geldt helemaal voor het geval beveiligers in de winkel aanwezig is. Niemand wil bespied worden en het gevoel hebben dat ze als potientiele winkeldief worden gezien. Door onze aanpak zal uw publiek dat gevoel niet snel krijgen. 

Laat ons u ontzorgen

Beveiliging voor de retail binnen Friesland, Groningen en Drenthe

Maak een vrijblijvende afspraak