Wij maken uw organisatie flexibel, veilig, gastvrij en rookvrij

Is uw zorginstelling door gebrek aan personeel of door een calamiteit op zoek naar een oplossing?

Binnen Trias Solutions denken wij met u mee.
Wij zijn altijd onderweg met de oplossing.

 

Waarom voor ons kiezen?
Kampt u met personeelstekort door ziekte of wordt u geconfronteerd met een calamiteit?
Wij leveren binnen korte tijd vakbekwame en representatieve medewerkers. Gastvrije medewerker die zijn/haar vak verstaan en u ontzorgen.

flexibel

Wij zijn flexibel inzetbaar. Onze medewerkers werken vanuit een ad-hoc situatie en gaan aan de slag wanneer u ze nodig hebt. Daarmee bespaart u op personele lasten.

leveringszekerheid

Wij leveren wanneer u dat vraagt. In geval van een calamiteit kunt u eenvoudig opschalen. Daarmee bent u ook verzekerd van maximale veiligheid voor uw organisatie, haar medewerkers, haar bewoners en bezoekers.

vakbekwaam

Of het nu gaat om het leveren van beveiligers, zorgstudenten en/of gastheren/dames; allemaal weten ze wat gastvrijheid inhoudt en weten zich staande te houden binnen complexe omgevingen.

pro-actief handelen

Onze medewerkers worden geschoold in pro-actief handelen. Daarmee weten wij in veel gevallen een escalatie te voorkomen. Met onze aanpak brengen wij de rust terug op de afdeling.

gastvrij handelen

Met de grondhouding van onze medewerkers, bent u verzekerd van gastvrije mensen. Mensen die hun vak verstaan en een visitekaartje voor uw organisatie zijn.