Onze visie

Binnen TRIAS SOLUTIONS B.V. geloven wij dat het anders kan.Wij geloven dat mensen daarin het verschil kunnen maken. Betrokken medewerkers zullen met enthousiasme en gedrevenheid hun werk uitvoeren.
Trias Solutions B.V. hanteert daarbij drie belangrijke kernwaarden.

Leveringszekerheid;
Gastheerschap;
Pro-actief handelen.

 

Leveringszekerheid

Met onze opdrachtgevers gaan wij een overeenkomst aan waarin wij ons verbinden aan een leveringszekerheid. Wij verplichten ons om binnen een zekere tijd gekwalificeerde medewerkers te leveren. Wij ontzorgen daarmee onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgever kan zich daarmee focussen op de primaire taken. Onze opdrachtgever kan daarmee zijn eigen personeel ontlasten en besparen op personele kosten, zonder dat de leveringszekerheid in gevaar komt.


Gastheerschap

Binnen TRIAS SOLUTIONS B.V. zijn wij overtuigd van de waarde van gastvrijheid.
Met een juiste beleving zal de klantwaardering enorm doen toenemen. Met name binnen zorginstellingen is een juiste klantbeleving van enorm belang. Met name door de onderlinge concurrentie tussen instellingen, zal klantbeleving een enorm belangrijke factor gaan worden. Wij leveren oplossingen aan organisaties die willen transformeren naar een gastvrije organisatie waarin de klant ook daadwerkelijk centraal staat.

 

Pro-actief handelen

Of het nu gaat om veiligheid of om klantbeleving, pro-actief handelen is daarbij van groot belang. Actief in plaats van reactief. Elke situatie en elke mogelijke vraag gesteld gaat worden, vooraf al beantwoorden. Dat doen we door met enthousiasme ons werk uit te voeren. Wij hebben passie voor de mensen.
Niet voor niets selecteren en investeren wij sterk in onze mensen.
Mensen die door ons worden aangenomen beschikken over een juiste basis. Die basis gaan we verder ontwikkelen binnen Trias-academie.